Piure De Arpagic Cremos

Piure De Arpagic Cremos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de arpagic cremos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 312 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, zară, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arpagic și pătrunjel piure de cartofi, Piure De Arpagic Și Ceapă, și Cartofi Piure De Arpagic Și Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; adăugați 1 linguriță de sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere
3
Într-un castron mare, zdrobiți cartofii cu crema de brânză, untul, arpagicul, piperul și sarea rămasă; bateți treptat în suficientă zară pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Lapte BătutLapte Bătut
CartofiCartofi
UntUnt
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista