Piure de anghinare cu creveți crocanți și tei
Piureul de anghinare cu creveți crocanți și var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,65 USD pe porție. O porție conține 295 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel proaspăt, inimi de anghinare marinate, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 54%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocantă pentru bebeluși și măsline Cerignolan, Creveți Crocanți De Miere La Cuptor, și Pește cu crustă brioșă cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un vas puțin adânc.
Într-un vas separat de mică adâncime, combinați făina de porumb, condimentele de ierburi și sarea.
Adăugați creveți în albușurile de ou și întoarceți-vă la strat.
Se adaugă în amestecul de făină de porumb și se transformă în strat.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați creveți și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până când sunt opace la mijloc și roz aprins la exterior.
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați inimile de anghinare cu 1 lingură de ulei din borcan, fasole albă și smântână. Procesați până se omogenizează. Îndoiți pătrunjelul.
Serviți cea mai mare parte a creveților peste piureul de anghinare (rezervați 8 creveți pentru o altă masă). Strângeți sucul de lămâie peste creveți și serviți pe lateral.