Piure de anghinare cu creveți crocanți și tei

Piure de anghinare cu creveți crocanți și tei
Piureul de anghinare cu creveți crocanți și var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,65 USD pe porție. O porție conține 295 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel proaspăt, inimi de anghinare marinate, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 54%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocantă pentru bebeluși și măsline Cerignolan, Creveți Crocanți De Miere La Cuptor, și Pește cu crustă brioșă cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2
Într-un vas separat de mică adâncime, combinați făina de porumb, condimentele de ierburi și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați creveți în albușurile de ou și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Se adaugă în amestecul de făină de porumb și se transformă în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați creveți și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până când sunt opace la mijloc și roz aprins la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
7
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați inimile de anghinare cu 1 lingură de ulei din borcan, fasole albă și smântână. Procesați până se omogenizează. Îndoiți pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Fasole AlbăFasole Albă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
8
Serviți cea mai mare parte a creveților peste piureul de anghinare (rezervați 8 creveți pentru o altă masă). Strângeți sucul de lămâie peste creveți și serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista