Piure cremos de cartofi cu brânză de capră și salvie proaspătă

Cremă de cartofi piure cu brânză de capră și salvie proaspătă este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte, salvie, cartofi Yukon gold și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure cremos de cartofi cu brânză de capră și salvie proaspătă, Piure de cartofi cu usturoi , salvie și brânză de capră, și Piure de cartofi cu unt brun, brânză de capră și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii intr-o cratita mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 12 minute; se scurge bine. Reveniți la aceeași tigaie.
Adăugați brânză, 1/4 cană de lapte și unt; se pasează până se omogenizează.
Se amestecă în salvie tocată; condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mic, subțierea cu mai mult lapte, dacă este prea gros.) Cartofi movilă în castron.
Se ornează cu crenguțe proaspete de salvie.