Pitas de vinete la grătar cu pui și brânză de capră

Pitas de vinete la grătar cu pui și brânză de capră
Pita de vinete la grătar cu pui și brânză de capră este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 51 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vinete, roșii de prune, pitas și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pitas de legume și brânză de capră la grătar, Portobello La Grătar-Pitas Cu Brânză De Capră, și Pitas de legume la grătar cu brânză de capră și Mayo Pesto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Înveliți ușor ambele părți ale feliilor de vinete cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Așezați vinetele pe grătar sau pe tigaie; grătați 2 minute pe fiecare parte sau până când vinetele se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Umpleți fiecare jumătate de pita cu 1 felie de vinete, 1/3 cană de pui de lămâie la grătar, 2 linguri de brânză de capră, un sfert de roșii și 1 lingură de busuioc. Înfășurați în folie sau hârtie pergament; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista