Pitas de vinete la grătar cu pui și brânză de capră
Pita de vinete la grătar cu pui și brânză de capră este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 51 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vinete, roșii de prune, pitas și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pitas de legume și brânză de capră la grătar, Portobello La Grătar-Pitas Cu Brânză De Capră, și Pitas de legume la grătar cu brânză de capră și Mayo Pesto.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Înveliți ușor ambele părți ale feliilor de vinete cu spray de gătit.
Așezați vinetele pe grătar sau pe tigaie; grătați 2 minute pe fiecare parte sau până când vinetele se rumenesc ușor.
Umpleți fiecare jumătate de pita cu 1 felie de vinete, 1/3 cană de pui de lămâie la grătar, 2 linguri de brânză de capră, un sfert de roșii și 1 lingură de busuioc. Înfășurați în folie sau hârtie pergament; rece.