Pitas De Pui Prăjit

Pitas De Pui Prăjit
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare sudică. Încercați să faceți Pitas de pui prăjit acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 134 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată de salată, jumătăți de pâine pita, piper și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Pitas de miel mărunțit cu vinete prăjite, Pitas De Pui Nacho, și Pui Caesar Pitas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați puiul, pansamentul, slănina, ceapa, muștarul și piperul. Lingură în pâine pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru puiul prăjit. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Domaine Lessurre semi Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Se împerechează bine cu mâncăruri subtil picante și, de asemenea, completează șunca și mezelurile vindecate. Bucurați-vă cu fructe proaspete tăiate.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Revista