Pitas de friptură grecească cu sos de mărar

Pitas de friptură grecească cu sos de mărar
Rețeta Pitas de friptură grecească cu sos de mărar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 211 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, oregano, pitas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pitas de pui grecesc cu sos de iaurt cu castraveți și mărar, Friptură Grecească Pitas, și Salată grecească de friptură și Pesto Pitas.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 5 ingrediente, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Pentru a pregăti friptura, combinați sucul și următoarele 4 ingrediente (suc prin friptură) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 10 minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
5
Așezați friptura pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri. Tapetați fiecare jumătate de pita cu 1 jumătate de frunză de salată. Împărțiți friptura uniform între jumătățile de pita. Puneți 1 lingură de sos și 1 1/2 linguriță de brânză în fiecare jumătate de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
BrânzăBrânză
SosSos
FripturăFriptură
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista