Pita umplute cu Tabbouleh și cioburi de Feta

Pita umplute cu Tabbouleh și cioburi de Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Pita umplută cu Tabbouleh și cioburi de Fetan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă $2.37 pe portie. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită frunze de menta, patrunjel cu frunze plate, roșii de cireșe și castraveți de seră. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sfeclă Veggie Burger umplute Pita cu feta biciuit, Quinoa Tabbouleh cu Feta, și Tabbouleh cu fasole și Feta.

Instrucțiuni

1
Așezați bulgurul într-un castron mare, turnați apa clocotită și adăugați sucul de lămâie, uleiul de măsline și 1 1/2 lingurițe de sare. Se amestecă, apoi se lasă să stea la temperatura camerei timp de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
BulgurBulgur
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați scallions, menta, patrunjel, castravete, roșii, 2 lingurițe de sare și piper; se amestecă bine. Se condimentează după gust și se servește, sau se acoperă și se dă la frigider. Aroma se va îmbunătăți dacă tabboulehul stă câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(tub Mare)(tub Mare)
3
Umpleți tabboulehul și feta în pâinea pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista