Pita chipsuri cu Salsa

Pita chipsuri cu Salsa
Pita chipsuri cu Salsan este un vegetarian rețetă cu 1 porții. O porție conține 390 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de guacamole, Jack Monterey parțial degresat, pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chipsuri De Pita Cu Brânză, Pita Chipsuri Cu Castravete Dip, și Scorțișoară Pita Chipsuri.

Instrucțiuni

1
Căldură broiler. Feliați pita în jumătate pentru a face 2 runde, stivuiți și tăiați în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Așezați panele de pita pe o foaie de copt și fierbeți până se rumenesc și crocante, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Transferați pe o farfurie. Se acoperă cu brânza și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate8
Revista