Pistruiat Butterhorn Role
Dacă 13 cenți pe porție cade în bugetul dvs., pistruiat Butterhorn role ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 48. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ouă, germeni de grâu și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Butterhorn Rolls, Cele Mai Bune Rulouri De Butterhorn, și Rulouri De Butterhorn Cu Fulgi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în lapte.
Adăugați unt, zahăr, ouă, sare și 4 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă germenii de grâu și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns; întoarceți o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată, împărțiți-o în patru porții.
Rulați fiecare într-un 12-in. cerc; tăiați fiecare cerc în 12 pene.
Rulați pene de la capătul larg și așezați capătul ascuțit în jos cu 2 inci. separat pe foi de copt unse. Curba se termină pentru a forma o formă de semilună. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 375 km. 12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.