Pistolete De Languste
Pistolettes languste este un pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 263 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, condimente cajun, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Pistolete De Languste, Pistolete De Languste, și Pistolete Umplute Cu Creveți La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa tocată, ardeiul gras, ceapa verde și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Se toarnă laptele evaporat și se aduce la foc mic. Se amestecă brânza procesată până se topește. Reduceți focul la minim și mențineți sosul cald.
Între timp, topiți 1/2 linguriță de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cozile de raci și condimentați cu sare, piper, praf de usturoi și condimente Cajun. Gatiti si amestecati pana cand cozile sunt fierbinti si incep sa se onduleze, 3 pana la 5 minute. Amestecați cozile de raci în sosul de brânză și gătiți timp de 5 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la 350 grade F (175 grade C).
Gatiti rulourile pistolette in uleiul incins pana se rumenesc pe toate partile.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Odată suficient de rece pentru a manipula, tăiați o fantă într-un capăt al fiecărei role, apoi folosiți mânerul unei linguri pentru a crea un buzunar în rolă. Umpleți rulourile cu amestecul de languste și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.