Pissaladiere

Pissaladiere
Pissaladiere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați măslinele ni aproxormois, apa, caperele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pissaladi amperculre", Pissaladi cormorbre, și Pissaladi cormorbre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați unt și ulei. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați în suficientă apă câte 1 lingură la un moment dat pentru a forma aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul, frunza de dafin și cimbru; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și gătiți până când ceapa este foarte fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și sotati până când majoritatea lichidului se evaporă și ceapa este aurie, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se amestecă caperele. Se condimentează amestecul cu sare și piper. Se răcește complet; aruncați frunza de dafin. (Aluatul și umplutura pot fi preparate cu 1 zi înainte. Păstrați aluatul răcit. Acoperiți și răciți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CapereCapere
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
AluatAluat
CimbruCimbru
3
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Preîncălziți cuptorul la 218°.ulei ușor foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 11-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați aluatul pe foaia pregătită. Crimp marginile de aluat pentru a forma stand-up de frontieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Întindeți umplutura uniform peste aluat. Aranjați măslinele și hamsiile decorativ deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
MăslineMăsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
8
Coaceți pissaladire până când crusta este crocantă și aurie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați în platou și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista