Pissaladiere
Pissaladiere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați măslinele ni aproxormois, apa, caperele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pissaladi amperculre", Pissaladi cormorbre, și Pissaladi cormorbre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Adăugați unt și ulei. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați în suficientă apă câte 1 lingură la un moment dat pentru a forma aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 2 ore.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa, usturoiul, frunza de dafin și cimbru; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și gătiți până când ceapa este foarte fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și sotati până când majoritatea lichidului se evaporă și ceapa este aurie, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se amestecă caperele. Se condimentează amestecul cu sare și piper. Se răcește complet; aruncați frunza de dafin. (Aluatul și umplutura pot fi preparate cu 1 zi înainte. Păstrați aluatul răcit. Acoperiți și răciți umplutura.
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
Preîncălziți cuptorul la 218°.ulei ușor foaie mare de copt.
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 11-inch rotund.
Transferați aluatul pe foaia pregătită. Crimp marginile de aluat pentru a forma stand-up de frontieră.
Întindeți umplutura uniform peste aluat. Aranjați măslinele și hamsiile decorativ deasupra umpluturii.
Coaceți pissaladire până când crusta este crocantă și aurie, aproximativ 30 de minute.
Transferați în platou și serviți.