Piperat-Cambulă De Usturoi

Fluturașul cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 2,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 136 calorii. Un amestec de fileuri de cambulă, sos de soia, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Încercați Lămâie-usturoi fript cambulă cu spanac, Cambulă în cuptor cu usturoi și ulei de măsline, și Confit cu usturoi piperat cu Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți peștele într-un vas de copt superficial.
Combinați sosul de soia și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste pește. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Scoateți peștele din marinată și aruncați marinada.
Presărați peștele uniform cu boabe de piper, apăsând ferm, astfel încât boabele de piper să adere la pește.
Locul pește pe raft de o tigaie broiler acoperite cu spray de gătit. Se fierbe 8 până la 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Transferați pe un platou de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.