Piper negru-Crusted în picioare coaste friptură au Jus

Piper negru-Crusted în picioare Rib Roast au Jus ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1753 calorii, 68G de proteine, și 159g de grăsime fiecare. Pentru $10.76 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vin, friptură de coastă în picioare, Unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Coriandru, și Friptură de coastă în picioare cu crustă de piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura, partea grasă în sus, în tigaie.
Periați capetele expuse ale fripturii cu ulei vegetal.
Presărați friptura ușor peste tot cu sare.
Se amestecă 8 linguri de unt, 2 linguri de piper crăpat, usturoi tocat și 1/2 linguriță de sare într-un castron mic. Rezervați 2 linguri de unt de piper pentru sos.
Întindeți untul de piper rămas peste tot (partea grasă) de friptură. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți separat friptura și untul de piper rezervat; rece.)
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 350 buc.F. friptură friptură până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 buc. F pentru mediu-rar, aproximativ 2 ore și 45 de minute.
Transferați friptura pe platou și acoperiți ușor cu folie; lăsați să se odihnească 30 de minute (temperatura va crește ușor pe măsură ce friptura stă).
Strecurați sucurile de tigaie din tigaia de prăjire în ceașcă de măsurare. Îndepărtați orice grăsime din partea superioară a sucurilor de tigaie; aruncați grăsimea. Întoarceți sucurile de tigaie în tigaia de prăjire; setați tigaia peste 2 arzătoare.
Adăugați bulion și vin în tigaia de prăjire și fierbeți la foc mare până când lichidul este redus la 1 1/4 căni, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei, aproximativ 6 minute.
Bateți untul de piper rezervat și restul de 4 linguri de unt simplu. Condimentați cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Înconjurați friptura cu ceapă roșie prăjită.
Se ornează cu năsturel. Feliați friptura și serviți cu sos.