Pepper Squash Saute ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 107 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și luați unt, morcov, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 28%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Squash and Pepper Saute, Squash and Pepper Saute și Summer Squash & Pepper Saute.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți ceapa și ardeii în unt timp de 3-4 minute. Se amestecă dovleceii, dovleceii de vară și morcovul; se caleste 3-4 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De Vară
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul; gătiți 1 minut mai mult sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil