Pinot-rață fiert cu verdeață picant este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 671 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână herbes de provence, sare și piper proaspăt măcinat, cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pinot noir ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Picioare De Rață Fierte Cu Verdeață De Muștar Și Bok Choy, Rață Arsă Cu Reducere Pinot Noir / Rodii, și Piept de rață cu Pinot Noir și sos de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Clătiți picioarele de rață și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
3
Așezați picioarele cu pielea în sus într-o tigaie care le ține confortabil.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Se presară sare, piper și herbes de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Piper
Sare
5
Prăjiți rața în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Lingura de grăsime din tigaie și de a salva pentru alte utilizări sau aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Se toarnă vin peste rață; ar trebui să fie suficient de adânc, astfel încât carnea să fie scufundată, dar pielea să fie expusă. Continuați să prăjiți până când pielea este roșie aurie, cu aproximativ 30 de minute mai mult (20 de minute dacă utilizați căldură prin convecție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Carne
Vin
7
Între timp, turnați 1 lingură de ulei de măsline într - o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mare; adăugați șalotă și amestecați des până când începeți să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați bulion de pui, cimbru și frunze de dafin; se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 1 1/2 căni, aproximativ 45 de minute. Când rața este gata, adăugați 1 cană de lichid de fiert în amestecul de bulion și fierbeți, amestecând des, până când amestecul este redus cu aproximativ un sfert, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Frunze De Dafin
Cimbru
Rață întreagă
9
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un ulcior sau castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
10
În timp ce bulionul se reduce, pregătiți verdeața: într - o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu-mare, topiți untul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Verzii
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se adaugă ceapa și se amestecă des până începe să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
12
Adăugați verdeață (dacă folosiți verdeață de muștar, adăugați jumătate, amestecați până se ofilesc, apoi adăugați restul) și gătiți, amestecând des, până se înmoaie pentru a mușca, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
Verzii
13
Adăugați usturoiul și hamsia, dacă folosiți, și amestecați până când sunt parfumate, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Usturoi
14
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare, piper, cayenne și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper Cayenne Măcinat
Piper
Sare
15
Movilă verdeață pe farfurii și pune picioarele de rață deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Verzii
16
Serviți sucuri de tigaie alături.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Asocierea vinului: un Pinot atât cu minerale, cât și cu fructe bune va scoate la iveală tot ce este mai bun în verdeață.