Pink-a-Colada

Pink-a-Colada
Pink-a-Coladan este un fără gluten și vegan rețetă cu 5 porții. Pentru $ 4.2 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de rom de nucă de cocos, apă de nucă de cocos, garnituri: pene de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pink-a-Colada, Cupcakes Roz Cu Sare Și Piper Roz, și Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un ulcior mare.
2
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Vinăria Enroute Les Pommiers Pinot Noir
Vinăria Enroute Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe palat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Revista