Pina Colada Cheesecake
Pina Colada Cheesecake necesită aproximativ 6 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 506 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,59 USD pe porție. 1136 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână firimituri de napolitane de vanilie, suc de ananas dole, rom jamaican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pi Xiva Colada Cheesecake, Pina Colada Cheesecake, și Pi Xiva Colada Cheesecake.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile, nuca de cocos și untul într-un bol mediu. Apăsați amestec pe partea de jos și părțile laterale ale 8 sau 9-inch tigaie springform. Chill.
Se toarnă sucul în cratiță mică.
Presărați gelatina peste suc; lăsați să stea 5 minute pentru a înmuia gelatina. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva gelatina; scoateți de pe foc. Pune deoparte.
Bateți împreună crema de brânză și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în amestec de gelatină până se amestecă bine. Bateți în extract de rom și nucă de cocos până se omogenizează și se amestecă. Îndoiți ușor în topping biciuit. Lingura în crusta pregătită. Se răcește 6 ore sau peste noapte până se fixează.
Combinați ananasul neacoperit, amidonul de porumb și restul de 2 linguri de zahăr într-o cratiță mică. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa usor. Chill. Lingura peste partea de sus a cheesecake înainte de servire.
Garnisiți cu nucă de cocos prăjită suplimentară, dacă doriți.