Pilau de orez de pui și Basmati cu șofran, spanac și Cardamom

Pilau de orez de pui și Basmati cu șofran, spanac și Cardamom
Pilau de orez de pui și Basmati cu șofran, spanac și Cardamom este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 5 și costă 2,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 581 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coapsele calde, de pui, sucul de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Boluri picante de curry de pui cu nucă de cocos cu orez basmati cardamom, Orez Basmati Cu Șofran, și Orez Basmati Cu Șofran.

Instrucțiuni

1
Acoperiți orezul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Scurgeți și clătiți orezul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
4
Scurgere.
5
Sortează și clătește lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
6
Așezați lintea într-o cratiță mică; acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra lintei. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute sau până aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scurgere.
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați ceapa și ghimbirul în tigaie; saut 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați morcov și cardamom; saut 2 minute. Puneți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Pui întregPui întreg
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați orez, linte, coajă, suc, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
PiperPiper
SucSuc
OrezOrez
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
14
Combinați bulionul și șofranul; se amestecă până se dizolvă șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
BulionBulion
15
Adăugați amestecul de șofran în tigaie; aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 15 minute sau până când orezul este aproape fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
SpanacSpanac
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Se ia de pe foc. Acoperiți cu un prosop; puneți capacul peste prosop.
17
Lăsați să stea 10 minute.
18
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Adăugați migdale; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
20
Presărați migdale peste amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista