Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez

Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez
Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Această rețetă de la Allrecipes are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de ciuperci, morcov, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Încercați Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, Orez Aragaz Orez Pilaf, și Pilaf De Orez Vegetal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă 3 lingurițe de bulion de pui în 3 1/2 căni de apă într-un aragaz pentru orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
2
Se amestecă orezul, baby bok choy, ceapa verde, morcovul și ciupercile în amestecul de bulion și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baby Bok ChoyBaby Bok Choy
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Porniți aragazul de orez și gătiți până când lichidul este absorbit și orezul este fraged, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
4
Se dizolvă 1 linguriță de bulion de pui și 1/4 cană de apă într-un castron mic; transferați amestecul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Scoateți aproximativ 1 cană din amestecul de orez în blender cu amestecul de bulion; procesați până când amestecul devine o pastă subțire, adăugând mai multă apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se amestecă pasta de orez cu restul de legume fierte și orez până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista