Pilaf de orez parmezan în anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, suc de lămâie, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pilaf De Orez Parmezan, Pilaf De Orez Parmezan, și Pilaf De Orez Parmezan.
Instrucțiuni
1
Spălați anghinarea plonjând în sus și în jos în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Tăiați capetele tulpinii și tăiați aproximativ 1/2 inch din partea de sus a fiecărei anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Îndepărtați orice frunze de fund libere. Cu foarfeca, tăiați aproximativ o pătrime din fiecare frunză exterioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
4
Periați blatul și marginile frunzelor cu suc de lămâie pentru a preveni decolorarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
5
Așezați anghinare într-un cuptor olandez mare; adăugați apă la adâncimea de 1 inch. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până când anghinarea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Răspândiți frunzele; răzuiește Centrul de ciulin fuzzy (sufoca) cu o lingură și aruncă ciulinul. Pune anghinare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Pâine Cu Nuci și Stafide
7
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
8
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
9
Se adaugă ceapa și țelina; se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați 1 cană de apă, orez, roșii și 1 linguriță de condimente italiene. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Aluat De Pâine De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
11
Puneți amestecul de orez în cavități de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Mazăre Goya®
12
Combinați iaurtul și făina. Lingura peste amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Mazăre Goya®
13
Se presară cu brânză și restul de 1/2 linguriță de condimente italiene. Aranjați anghinare într-un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Coaceți, neacoperit, 5 minute suplimentare sau până când se încălzește bine.