Pilaf de orez parmezan în anghinare

Pilaf de orez parmezan în anghinare
Pilaf de orez parmezan în anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, suc de lămâie, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pilaf De Orez Parmezan, Pilaf De Orez Parmezan, și Pilaf De Orez Parmezan.

Instrucțiuni

1
Spălați anghinarea plonjând în sus și în jos în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Tăiați capetele tulpinii și tăiați aproximativ 1/2 inch din partea de sus a fiecărei anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Îndepărtați orice frunze de fund libere. Cu foarfeca, tăiați aproximativ o pătrime din fiecare frunză exterioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Periați blatul și marginile frunzelor cu suc de lămâie pentru a preveni decolorarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
5
Așezați anghinare într-un cuptor olandez mare; adăugați apă la adâncimea de 1 inch. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până când anghinarea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Răspândiți frunzele; răzuiește Centrul de ciulin fuzzy (sufoca) cu o lingură și aruncă ciulinul. Pune anghinare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
9
Se adaugă ceapa și țelina; se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați 1 cană de apă, orez, roșii și 1 linguriță de condimente italiene. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Puneți amestecul de orez în cavități de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Combinați iaurtul și făina. Lingura peste amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Se presară cu brânză și restul de 1/2 linguriță de condimente italiene. Aranjați anghinare într-un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Coaceți, neacoperit, 5 minute suplimentare sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista