Pilaf de orez parmezan în anghinare
Pilaf de orez parmezan în anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, suc de lămâie, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pilaf De Orez Parmezan, Pilaf De Orez Parmezan, și Pilaf De Orez Parmezan.
Instrucțiuni
Spălați anghinarea plonjând în sus și în jos în apă rece.
Tăiați capetele tulpinii și tăiați aproximativ 1/2 inch din partea de sus a fiecărei anghinare.
Îndepărtați orice frunze de fund libere. Cu foarfeca, tăiați aproximativ o pătrime din fiecare frunză exterioară.
Periați blatul și marginile frunzelor cu suc de lămâie pentru a preveni decolorarea.
Așezați anghinare într-un cuptor olandez mare; adăugați apă la adâncimea de 1 inch. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până când anghinarea este aproape fragedă.
Răspândiți frunzele; răzuiește Centrul de ciulin fuzzy (sufoca) cu o lingură și aruncă ciulinul. Pune anghinare deoparte.
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Se adaugă ceapa și țelina; se sotează până se înmoaie.
Adăugați 1 cană de apă, orez, roșii și 1 linguriță de condimente italiene. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă măslinele.
Puneți amestecul de orez în cavități de anghinare.
Combinați iaurtul și făina. Lingura peste amestecul de orez.
Se presară cu brânză și restul de 1/2 linguriță de condimente italiene. Aranjați anghinare într-un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Coaceți, neacoperit, 5 minute suplimentare sau până când se încălzește bine.