Pilaf De Orez De Vacanță

Pilaf De Orez De Vacanță
Pilaf de orez de vacanță necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14. Această garnitură are 132 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ciuperci, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, Vacanță Demnă? Farro și sparanghel Pilaf, și Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciuperci, ardei gras, ceapă și usturoi; saut 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Combinați sarea și bulionul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați orez; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă amestecul de ciuperci; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista