Pilaf De Orez De Vacanță
Pilaf de orez de vacanță necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14. Această garnitură are 132 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ciuperci, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, Vacanță Demnă? Farro și sparanghel Pilaf, și Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, ardei gras, ceapă și usturoi; saut 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Pune deoparte; păstrați cald.
Combinați sarea și bulionul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Adăugați orez; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă amestecul de ciuperci; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Se amestecă nucile pecan.