Pilaf de orez de migdale necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare, orez mahatma și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Pilaf De Orez Cu Migdale, Pilaf De Orez Cu Migdale, și Pilaf De Orez Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând constant, 5 minute sau până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați bulion de pui și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Mazăre Goya®
3
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Puf de orez cu o furculiță.