Pilaf De Orez Cu Ceapă
Pilaf de orez cu ceapă este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 204 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, orez calrose și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, Pilaf de nuci de pin și ceapă verde, și Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se moale și translucid.
Într-o cratiță mică, combinați orezul, ceapa și bulionul. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească câteva minute, apoi se pufăie cu o furculiță.