Pilaf de orez brun cu migdale și pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pilaf de orez brun cu migdale și pătrunjel. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 270 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână migdale prăjite, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Pilaf de orez cu migdale și stafide, Orez pilaf de migdale, lămâie și pătrunjel, și Pilaf de orez cu morcovi, mazăre și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Se amestecă orezul și se gătește 1 minut.
Adăugați bulionul și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când orezul este fraged și bulionul este absorbit, 20 până la 25 de minute. Se amestecă pătrunjelul, migdalele, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se transferă într-un bol de servire.