Pilaf de legume și orz
Pilaf de legume și orz necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 243 de calorii , 9 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți dovlecei, ceapă verde, ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pilaf de bulgur de legume ,pui cu nuci de pin Herby cu orz perlat de legume și salată cu ochi negru și orz .
Instrucțiuni
Căleți dovlecelul și morcovul în unt într-o cratiță mare până devin crocanți.
Adăugați bulion; aduce la fierbere. Se amestecă orzul. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când orzul este fraged.
Amestecați ceapa, maghiranul, sare și piper.
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 5 minute.