Pilaf Basmati Maro Condimentat
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Pilaf basmati maro condimentat ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fistic, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pilaf Basmati Ușor Condimentat, Nutty Basmati Pilaf, și Dal curry cu pilaf Basmati-stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 10 minute sau pana devin aurii, amestecand frecvent.
Adăugați orez, stafide, cuișoare și scorțișoară; se amestecă bine. Se amestecă apă, pastă de roșii, sare și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați cuișoarele și bățul de scorțișoară.