Piersici Tequila
Tequila piersici ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 488 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tequilan anejo, piersici, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tequila Smash – un Cocktail de Tequila și cireșe Maraschino de casă, Tequila Cocktail: Tequila Piersic Picant Acru, și Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt brun cu piersici glazurate} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați sucul de ananas și mierea într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Adăugați tequila și continuați să gătiți încă 2 minute. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Între timp, pregătiți un grătar sau o tigaie la grătar până la mediu-înalt.
Întindeți untul peste fiecare jumătate de piersică și grătați, cu părțile plate în jos, până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Adăugați piersicile la grătar în siropul de tequila și lăsați să stea 20 de minute înainte de servire.
Serviți piersicile cu iaurt înghețat și stropiți cu sirop de tequila.
Nota bucătarului: piersicile pot sta în sirop, acoperite, până la 2 ore la temperatura camerei.