Piersici la grătar cu cremă de migdale
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piersicile la grătar cu cremă de migdale ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piersici, amaretto, blocați 1/3-brânză cremă mai puțin grasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Data înghețată vegană de migdale cu piersici la grătar (și alte bunătăți!), Piersici la grătar + piersici și înghețată, și Piersici și cremă tartă de migdale.
Instrucțiuni
Combinați piersicile și amaretto într-un castron mare, aruncând ușor pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute.
În timp ce piersicile stau, așezați 2 linguri de migdale și zahăr într-un robot de bucătărie; procesați 3 minute sau până se formează o pastă.
Adăugați cremă de brânză și vanilie; procesați până se omogenizează.
Scoateți piersicile din castron, rezervând amaretto.
Puneți piersicile, tăiați părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; periați piersicile cu amaretto rezervat. Grătați 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie, ungându-se ocazional cu amaretto.
Puneți jumătățile de piersică pe farfurii de desert; lingurați 2 linguri de cremă de migdale în centrul fiecărei jumătăți de piersică și presărați uniform cu restul de 2 linguri de migdale.
Notă: puteți înlocui 1/4 linguriță extract de migdale plus 3 linguri de apă pentru amaretto, dacă doriți.