Piersici fripte cu sos de mure
Piersicile fierte cu sos de mure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 182 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mure, zahăr brun, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Piersici Umplute Și Coapte Cu Sos De Mure Sălbatice, Piersici și alune prăjite cu înghețată Vanillan, și Gem De Mure Cu Piersici Sau Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți murele, sucul de lămâie și mierea în blender. Acoperiți și amestecați la viteză medie aproximativ 45 de secunde, oprind blenderul ocazional pentru a răzui părțile laterale, până la omogenizare. Sos de tulpină. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați jumătățile de piersici, tăiate cu părțile în sus, pe o bucată mare de folie de alumiu rezistentă.
Se presară cu zahăr brun, scorțișoară și lichior. Îndoiți folia peste piersici și sigilați.
Se fierbe pachetul de folie cu partea superioară la aproximativ 4 inci de la căldură la aproximativ 15 minute sau până când piersicile sunt încălzite.
Se servește fierbinte cu sos de mure.
Se ornează cu mure suplimentare.