Piersici Condimentate Cu Miere
Piersicile condimentate cu miere sunt fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. O porție conține 716 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână scorțișoară, ienibahar, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Miere de șuncă coaptă cu mere condimentate și piersici, Piersici Condimentate, și Piersici Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți canner de apă fierbinte.
Încălziți borcanele și capacele în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare. Nu fierbeți. Puneți benzile deoparte.
Spălați, curățați și curățați piersicile. Lăsați piersicile în jumătăți sau tăiați în felii, dacă doriți. Tratați fructele pentru a preveni rumenirea.
Combinați zahărul, apa și mierea. Gatiti pana se dizolva zaharul.
Adăugați piersici în sirop câte un strat pe rând și gătiți timp de 3 minute.
Pack piersici fierbinte în borcane fierbinte lăsând 1/2 inch headspace.
Adăugați 1/2 linguriță ienibahar, 1/4 linguriță cuișoare și 1 scorțișoară în fiecare borcan.
Polonic sirop fierbinte peste piersici lăsând 1/2 inch headspace.
Îndepărtați bulele de aer. Ștergeți rim. Centrul fierbinte capac pe borcan. Aplicați banda și reglați până când potrivirea este strânsă cu vârful degetului.
Procesați borcanele umplute într-o cutie de apă clocotită timp de 25 de minute, ajustând altitudinea.
Scoateți borcanele și răciți-le. Verificați etanșarea capacelor după 24 de ore. Capacul nu trebuie să se flexeze în sus și în jos atunci când este apăsat Centrul.