Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pierogies cu varză, slănină și ceapă. O porție conține 397 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți căței de usturoi, acompaniament: smântână, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Pierogii de cartofi cu varză și slănină, Pierogies de casă cu ceapă Sotată, și Varză și ceapă tangy saut și ceapă cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Parboil pierogies într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, amestecând ocazional, cu 1 minut mai puțin decât indică instrucțiunile pachetului (pierogies nu vor fi gătite complet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Transferați cu o lingură cu fante într-o strecurătoare pentru a se scurge. Se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut jumătate din pierogies, întorcându-se o dată, până devin aurii, aproximativ 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați într-un platou mare și păstrați-l cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie și saut pierogies rămase în același mod, transferându-se pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Gătiți slănina în aceeași tigaie la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă și aurie, 6 până la 8 minute, apoi transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se adaugă uleiul de lingură rămas și ceapa saut la foc moderat, amestecând, până devine aurie, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la moderat, apoi amestecați usturoiul, varza, apa și sarea și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când varza este fragedă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se transferă în platou cu pierogies și se presară slănină și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită