Pierogies cu varză, slănină și ceapă

Pierogies cu varză, slănină și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pierogies cu varză, slănină și ceapă. O porție conține 397 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți căței de usturoi, acompaniament: smântână, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Pierogii de cartofi cu varză și slănină, Pierogies de casă cu ceapă Sotată, și Varză și ceapă tangy saut și ceapă cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Parboil pierogies într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, amestecând ocazional, cu 1 minut mai puțin decât indică instrucțiunile pachetului (pierogies nu vor fi gătite complet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați cu o lingură cu fante într-o strecurătoare pentru a se scurge. Se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut jumătate din pierogies, întorcându-se o dată, până devin aurii, aproximativ 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați într-un platou mare și păstrați-l cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie și saut pierogies rămase în același mod, transferându-se pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Gătiți slănina în aceeași tigaie la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă și aurie, 6 până la 8 minute, apoi transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se adaugă uleiul de lingură rămas și ceapa saut la foc moderat, amestecând, până devine aurie, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la moderat, apoi amestecați usturoiul, varza, apa și sarea și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când varza este fragedă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se transferă în platou cu pierogies și se presară slănină și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista