Pierogi și tocană de Squash

Pierogi și tocană de Squash
Pierogi și tocană de Squash ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 300 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, amestec de coleslaw, Cheddar și pierogii de cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte, Suc de fructe & chorizo tocană, și Tocană de năut și dovlecei.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu; adăugați cârnații și gătiți, rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pasta de tomate și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3
Adăugați ciupercile și amestecați bine pentru a acoperi. Creșteți focul la mediu, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați făina și gătiți, amestecând, 1 minut, apoi amestecați bulionul de pui și 2 căni de apă, răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați amestecul de coleslaw în oală, acoperiți și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu și gătiți până când varza este ofilită, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați dovleceii și pierogii și fierbeți, neacoperite, până când pierogii sunt gătite, 5 până la 7 minute. Se condimentează cu sare. Împărțiți între boluri și acoperiți cu smântână și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Fotografie de Christopher Testani
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista