Pierogi și tocană de Squash
Pierogi și tocană de Squash ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 300 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, amestec de coleslaw, Cheddar și pierogii de cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte, Suc de fructe & chorizo tocană, și Tocană de năut și dovlecei.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu; adăugați cârnații și gătiți, rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de tomate și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Adăugați ciupercile și amestecați bine pentru a acoperi. Creșteți focul la mediu, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, 1 minut, apoi amestecați bulionul de pui și 2 căni de apă, răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei.
Adăugați amestecul de coleslaw în oală, acoperiți și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu și gătiți până când varza este ofilită, aproximativ 3 minute.
Adăugați dovleceii și pierogii și fierbeți, neacoperite, până când pierogii sunt gătite, 5 până la 7 minute. Se condimentează cu sare. Împărțiți între boluri și acoperiți cu smântână și piper după gust.
Fotografie de Christopher Testani