Piept În Stil Deli

Piept În Stil Deli
Deli Style Brisket este o rețetă evreiască care servește 16. Acest fel principal are 187 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, ceapă, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Piept de toamnă cu cidru și dovlecei de nucă de la The Artisan Jewish Deli at Home, Bruschetta În Stil Deli, și Nibbles În Stil Deli.

Instrucțiuni

1
Așezați grăsimea pieptului în sus în aragazul lent, presărați praf de usturoi deasupra și frecați ketchup-ul generos în piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați felii de ceapă peste tot și deasupra cărnii, adăugați suficientă apă pentru a acoperi fundul aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
3
Gatiti la foc mic, toata ziua, pentru cea mai frageda piept pe care o veti manca vreodata.
4
Pentru sos, scoateți pieptul din aragazul lent și creșteți temperatura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Se amestecă făina cu 1/4 cană de apă, se adaugă în oală și se fierbe, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ridge Lytton West Syrah cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Ridge Lytton West Syrah
Ridge Lytton West Syrah
Nas: Boysenberry concentrat, fructe albastre, violete, fenicul, vânat afumat, stejar dulcepalat: adâncime mare, taninuri lustruite, textură cremoasă netedă, fructe dulci de afine coapte, floral, condiment de stejar, structură de tanin cretos definită.Amestec: 94% syrah, 6% viognier
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate22
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista