Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Millionaire Brisket cu sos de Mop de cafea și bere. O porție conține 802 calorii, 60g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 4,84 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, praf de ceapă, sos de grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept Fiert Cu Bere Și Sos De Ceapă, Piept de bere fiert cu sos bun Ding Dang, și Bourbon și piept de cafea fiert cu sos de afine.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Faceți frecarea așezând sarea, zahărul brun, ardeiul, pudra de chili, piperul, pudra de ceapă și oregano într-un bol mic și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Umăr
Umăr
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Dacă pieptul dvs. are un strat gros de grăsime, tăiați-l la o grosime de 1/4 inch.
4
Așezați pieptul într-o tigaie și presărați generos ambele părți cu freca, folosind aproximativ 3 linguri pe fiecare parte și bătându-l în carne cu vârful degetelor. Restul de frecare poate fi păstrat timp de câteva luni într-un borcan. Puteți găti pieptul imediat, dar va avea un gust mai bun dacă îl lăsați să se vindece la frigider acoperit cel puțin 4 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Configurați grătarul pentru grătar indirect și preîncălziți la mediu-scăzut. Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați toate așchiile de lemn în cutia de fumător sau într-o pungă de fumător și rulați grătarul la înălțime până când vedeți fum, apoi reduceți căldura la mediu-scăzut. Dacă folosiți un grătar de cărbune, așezați o tigaie mare de picurare în centru, preîncălziți grătarul la mediu-scăzut, apoi aruncați 1 cană de așchii de lemn pe cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
6
Când este gata de gătit, așezați pieptul în centrul grătarului fierbinte, cu partea grasă în sus, peste tigaia de picurare și departe de foc. Drapați feliile de slănină peste partea superioară a cărnii, apoi acoperiți grătarul. Gatiti pieptul pana cand este foarte fraged, 5 pana la 6 ore sau pana cand temperatura interna ajunge la aproximativ 190 de grade F. mopati Generos sau ungeti carnea pe ambele parti cu sosul de mop. Înfășurați pieptul în folie de aluminiu și continuați să gătiți până când ați terminat. Dacă utilizați un grătar de cărbune, în fiecare oră va trebui să adăugați 12 cărbuni proaspeți și 1/2 cană de așchii de lemn pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sos De Curcan, încălzit
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați pieptul la grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Tăiați subțire peste cereale, folosind un cuțit electric sau un cuțit ascuțit de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Transferați carnea feliată pe un platou. Puneți sosul de grătar peste carne sau, mai bine, serviți-l pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Așezați toate ingredientele într-un castron nereactiv și amestecați pentru a amesteca. Gust pentru condimente, adăugând mai multă sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Combinați sosul de grătar, salsa și oțetul într-o cratiță non-reactivă la foc mediu, aduceți la foc mic și lăsați să gătească până la gros și aromat, 5 până la 8 minute. Condimentează cu sare și piper. Sosul poate fi servit fierbinte sau la temperatura camerei și poate fi refrigerat, acoperit, timp de până la 48 de ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.