Rețeta Perișorului Maghiar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 66g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 728 calorii. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de roșii, apă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Maghiar Kifli II, și Gulaș Maghiar I.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; adăugați ceapă. Gatiti, amestecand des, 25-30 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste si se caramelizeaza. Se amestecă 1 linguriță de sare de usturoi și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Usturoi
Ceapă
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scoateți ceapa din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
3
Presărați făină, boia de ardei și restul de 1/2 linguriță fiecare sare și piper de usturoi pe toate părțile pieptului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Încălziți uleiul rezervat în cuptorul olandez la foc mediu-mare. Prăjiți pieptul 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Combinați cubul de bouillon de vită și 1/2 cană de apă, amestecând până când bulionul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De Vită
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Apă
6
Se toarnă peste jumătățile de piept.
7
Adăugați ceapa și sosul de roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Ceapă
8
Scoateți pieptul din cuptorul olandez și așezați-l pe o foaie de copt sau un platou mare, cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor Olandez
9
Așezați o altă foaie de copt deasupra pieptului; așezați o tigaie grea sau cutii mari deasupra foii de copt. (Cântărirea pieptului gătit îmbunătățește textura și ușurează felierea a doua zi.) Puneți la frigider pieptul peste noapte. Într-un recipient separat, acoperiți și refrigerați ceapa și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
10
Grăsime degresată din amestecul de ceapă-roșii; aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ceapă
11
Se încălzește amestecul în cuptorul olandez la foc mediu-mic. Feliați pieptul peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
12
Adăugați pieptul în tigaie și gătiți 10 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Notă: bobul din piept se schimbă adesea în timp ce feliați, așa că repoziționați continuu pieptul și feliați-l pe Bob.