Piept la grătar sud-vestic cu sos Ancho Chile
Sud-Vest piept la grătar cu sos Ancho Chile este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 135 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, zahăr brun auriu, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Piept la grătar sud-vestic cu sos Ancho Chile, Pui de var de sud-vest cu sos de chili Ancho, și Cotlete de vânat la grătar cu sos Ancho Chile.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste piept. Înfășurați pieptul în plastic; refrigerați cel puțin 2 ore șipână la 24 de ore.
Scoateți raftul superior de pe grătar. Pregătiți grătarul (foc mic). Brichete ușoare în Coș; se toarnă pe 1 parte a grătarului inferior (va trebui să aprindeți mai multe brichete în coș pentru a umple încă 2 sau 3 ori în timpul grătarului).
Scurgeți 2 căni de așchii de lemn. Împrăștiați 2 căni de așchii de lemn peste cărbuni. Întoarceți grătarul la grătar.
Gratar de căldură la 300 F.
Scoateți raftul superior de pe grătar. Pregătiți grătarul (foc mic). Dacă utilizați grătar cu 2 arzătoare, aprindeți 1 arzător. Dacă utilizați grătar cu 3 arzătoare, nu aprindeți arzătorul Central.
Scurgeți 2 căni de așchii de lemn. Stivați 2 Mini Tigăi (una în interiorul celeilalte); umpleți cu 1 cană așchii de lemn. Stivați tigăile de pâine rămase; umpleți cu 1 cană așchii de lemn.
Așezați tigăile peste flacără (dacă utilizați grătar cu 3 arzătoare, așezați ambele tigăi pe 1 parte luminată). Întoarceți raftul la grătar.
Încălziți grătarul la 300 de grade F. (Dacă temperatura crește prea mult pe grătarul cu 3 arzătoare, opriți arzătorul fără așchii.)
Desfaceți pieptul și aranjați partea grasă în sus în tigaie din aluminiu de 11 3/4 x 8 1/2 x 1 1/4 inch; așezați tigaia peste o parte neluminată a grătarului. Acoperiți grătarul. Gătiti pieptul până când termometrul de citire instantanee este introdus în registrele centrale160 buc.f, reglând orificiile de ventilație sau adăugând mai mult cărbune după cum este necesar (dacă utilizați grătar cu cărbune) sau reglând nivelurile de gaz (dacă utilizați grătar cu gaz) pentru a menține temperatura în interiorul grătarului la 250 buc. F, aproximativ 31/2 ore. Ungeți pieptul ocazional cu sucuri de tigaie și adăugați mai multe așchii de lemn scurse, după cum este necesar.
Scoateți tigaia cu piept. Aruncați tigaia și sucurile. Înfășurați bine pieptul în 2 foi largi de folie rezistentă.
Așezați în tigaie din aluminiu curată de 11 3/4 x 8 1/2 x 1 1/4 inch. Întoarceți-vă la grătar pe partea neluminată, menținând temperatura în interiorul grătarului la 250 cm.F, până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a Centrului pieptului înregistrează 190 cm. f, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Transferați pieptul în tigaie pe foaia de copt cu margini.
Lăsați să se odihnească cel puțin 1 oră și până la 2 ore.
Desfaceți cu grijă pieptul, economisind orice suc în folie.
Transferați sucurile în ulcior mic.
Așezați pieptul pe suprafața de lucru. Feliați subțire pieptul peste cereale; transferați pe platou.
Periați pieptul cu câteva sucuri.
Se servește cu orice sucuri rămase și sos Ancho Chile.
* Disponibil în secțiunea de condimente din multe supermarketuri și pe piețele latine.