Reteta dulce și acru fiert piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 3,87 USD pe porție. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de ceapă, cuișoare din 1 cap de usturoi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Piept Fiert Dulce Și Savuros, Piept fiert cu cartofi dulci, și Piept dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Frecați pieptul generos cu sare și ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ulei vegetal pentru a acoperi uniform tigaia și când uleiul este fierbinte și abia începe să fumeze, adăugați pieptul și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați pieptul într-un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Adăugați legumele în tigaia sotată. Gatiti pana se rumenesc si incepeti sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Apoi turnați legumele peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Bateți împreună roșiile, zahărul, stocul și oțetul într-un bol de amestecare, apoi turnați-l în aceeași tigaie. Gatiti cateva minute pentru a scoate toata aroma din tigaie, apoi turnati peste piept. Ar trebui să fie cel puțin 3/4 din modul scufundat în lichid. Acoperiți vasul ușor cu folie de aluminiu și coaceți timp de 8 până la 10 ore până se înmoaie și carnea începe să se destrame. Feliați subțire și serviți cu legume și lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Lemn Dulce Galben și Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii