Piept dulce și acru

Piept dulce și acru
Pieptul dulce și acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de chili îmbuteliat, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Piept dulce și acru, Piept dulce și acru, și Piept dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare sau o tigaie grea la foc mediu-mare; uscați pieptul cu prosoape de hârtie. Frecați carnea cu usturoi și piper negru crăpat și puneți-o în uleiul încins. Piept maro pe ambele părți, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Scoateți pieptul și puneți-l deoparte.
4
Reduceți focul la mediu și gătiți și amestecați ceapa până se rumenesc foarte mult, aproximativ 10 minute; amestecați bulionul de vită și vinul roșu în cuptorul olandez. Răzuiți orice biți maro și aduceți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Amestecați sosul de chili, zahărul brun, oțetul de cidru și frunza de dafin în amestecul de vin roșu; așezați pieptul în sos. Puneți sosul peste carne și acoperiți cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pieptul este fraged, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lăsați pieptul să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți pieptul, feliați carnea și întoarceți feliile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Reveniți la cuptor și coaceți până când sosul clocotește, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista