Piept De Vițel Umplut
Pieptul de vițel umplut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 38g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de slănină, cățel de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Piept De Vițel Fiert Umplut, Matzo-piept de vițel umplut, și Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Prajiti cubulete de paine pe foaia de copt pana se usuca si incep sa se rumeneasca pe margini, aproximativ 15 minute. (Lăsați cuptorul pornit.)
Gatiti telina, ceapa, usturoiul, 1/4 lingurita de sare si 1/8 lingurita de piper in 2 linguri de unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un castron mic.
Se încălzește restul de 2 linguri de unt în tigaie curățată la foc mare până când spuma dispare, apoi se fierbe ficatul de saut cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper până când marginile se rumenesc, dar ficatul este încă roz în interior, aproximativ 3 minute.
Transferați pe o tăietură și răciți complet, apoi tăiați ficatul în zaruri de 1/4 inch.
Bateți împreună ouăle și laptele într-un castron mare, apoi amestecați pâinea, amestecul de legume, ficatul, mărarul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când pâinea a absorbit lichidul, aproximativ 10 minute.
Tăiați cât mai mult exces de grăsime din vițel, apoi așezați carnea pe o suprafață de lucru. Începând din centrul marginii celei mai groase a pieptului de vițel, introduceți un cuțit mare orizontal în centrul vițelului și tăiați un buzunar cât mai uniform posibil, lăsând o margine de 1 inch pe 3 laturi. Deschideți buzunarul și presărați în interior cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Umpleți buzunarul cu umplutură și acoperiți deschiderea cu felii de slănină. Frecați afară de vițel cu ulei și presărați cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Transferați vițelul într-o tigaie mică.
Adăugați stoc în tigaie, apoi acoperiți bine tigaia cu folie și prăjiți vițel 1 1/2 ore.
Îndepărtați folia și ungeți vițelul cu stoc, apoi prăjiți, neacoperit, până când se rumenesc bine și termometrul introdus în diagonală 2 inci în registrele de umplutură 190 circulari F, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Transferați vițelul într-un platou și lăsați-l să stea, acoperit ușor cu folie, cu 20 de minute înainte de feliere.
Se servește cald sau la temperatura camerei.