Pieptul de vițel umplut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 38g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de slănină, cățel de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Piept De Vițel Fiert Umplut, Matzo-piept de vițel umplut, și Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Prajiti cubulete de paine pe foaia de copt pana se usuca si incep sa se rumeneasca pe margini, aproximativ 15 minute. (Lăsați cuptorul pornit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Gatiti telina, ceapa, usturoiul, 1/4 lingurita de sare si 1/8 lingurita de piper in 2 linguri de unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
țelină
Usturoi
Piper
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se încălzește restul de 2 linguri de unt în tigaie curățată la foc mare până când spuma dispare, apoi se fierbe ficatul de saut cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper până când marginile se rumenesc, dar ficatul este încă roz în interior, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați pe o tăietură și răciți complet, apoi tăiați ficatul în zaruri de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Bateți împreună ouăle și laptele într-un castron mare, apoi amestecați pâinea, amestecul de legume, ficatul, mărarul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Piper
Pâine
Mărar
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Lăsați să stea la temperatura camerei până când pâinea a absorbit lichidul, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
1
Tăiați cât mai mult exces de grăsime din vițel, apoi așezați carnea pe o suprafață de lucru. Începând din centrul marginii celei mai groase a pieptului de vițel, introduceți un cuțit mare orizontal în centrul vițelului și tăiați un buzunar cât mai uniform posibil, lăsând o margine de 1 inch pe 3 laturi. Deschideți buzunarul și presărați în interior cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Umpleți buzunarul cu umplutură și acoperiți deschiderea cu felii de slănină. Frecați afară de vițel cu ulei și presărați cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Umplutură
Piper
Carne
Sare
Vitel
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
2
Transferați vițelul într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Adăugați stoc în tigaie, apoi acoperiți bine tigaia cu folie și prăjiți vițel 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
4
Îndepărtați folia și ungeți vițelul cu stoc, apoi prăjiți, neacoperit, până când se rumenesc bine și termometrul introdus în diagonală 2 inci în registrele de umplutură 190 circulari F, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Stoc
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
5
Transferați vițelul într-un platou și lăsați-l să stea, acoperit ușor cu folie, cu 20 de minute înainte de feliere.