Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Piept de vită în felul meu ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piept de vită, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 82%. Rețete similare sunt Piept De Vită Freca #1, Piept de vită BBQ, și Piept de vită BBQ.
Instrucțiuni
1
Condimentați pieptul de vită cu sare și piper și puneți-l într-un vas de copt superficial sau într-o pungă mare resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Combinați Merlotul și oțetul balsamic; se toarnă cu friptura. Sigilați sau acoperiți și marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Merlot
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Aranjați inelele de ceapă în fundul unei tigaie. Condimentează cu usturoi, cimbru și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Turnați marinada în fundul tigaiei împreună cu bulionul de vită și roșiile înăbușite și așezați friptura deasupra cepei, astfel încât să formeze un suport de prăjire. Acoperiți bine cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roșii
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți timp de 3 ore în cuptorul preîncălzit, apoi curățați folia de aluminiu și adăugați morcovi și țelină în tigaie. Acoperiți din nou și continuați prăjirea pentru o adăugare de 1 până la 2 ore sau până când pieptul poate fi îndepărtat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Gilgal Syrah (OK Kosher) cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.