Piept De Vită Teriyaki Cu Aragaz Lent

Rețeta Slow-Cooker Teriyaki piept de vită ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 8 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 633 calorii, 81G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână teriyaki și glazură, la piept de vită, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de vită cu aragaz lent pentru grătar, Piept de vită cu aragaz lent, și Piept De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți carnea de vită. Se acoperă cu ceapă. Într-un castron mic, amestecați glazura teriyaki și coaja de portocală; se toarnă peste carne de vită și ceapă.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe tabla de tăiat. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb; se amestecă treptat în sucuri în aragazul lent. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri.
Serviți sosul cu carne de vită.