Piept De Vită Teriyaki Cu Aragaz Lent

Piept De Vită Teriyaki Cu Aragaz Lent
Rețeta Slow-Cooker Teriyaki piept de vită ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 8 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 633 calorii, 81G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână teriyaki și glazură, la piept de vită, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de vită cu aragaz lent pentru grătar, Piept de vită cu aragaz lent, și Piept De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți carnea de vită. Se acoperă cu ceapă. Într-un castron mic, amestecați glazura teriyaki și coaja de portocală; se toarnă peste carne de vită și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
3
Scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe tabla de tăiat. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Aragaz LentAragaz Lent
4
Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb; se amestecă treptat în sucuri în aragazul lent. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
5
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
6
Serviți sosul cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista