Piept De Vită La Grătar În Stil Texas

Piept De Vită La Grătar În Stil Texas
Rețeta piept de vită la grătar în stil Texas este gata în aproximativ 7 ore și 40 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, fum lichid hickory și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Texas La Grătar, Piept De Vită În Stil Texas, și Pieptul la grătar al bunicii din Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un 6-qt. aragaz lent; adăugați ceapa și usturoiul. Se amestecă împreună praf de chili și următoarele 5 ingrediente. Frecați peste piept; așezați pieptul peste amestecul de ceapă în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Bateți împreună berea și sosul de chili. Turnați încet amestecul în jurul pieptului (pentru a evita îndepărtarea condimentelor din piept).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Acoperiți și gătiți la 7 până la 8 ore (sau la 4 până la 5 ore) sau până când furculița este fragedă. Descoperiți și lăsați să stea în aragaz lent 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Scoateți pieptul din aragazul lent; tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri. Întoarceți pieptul la aragazul lent și puneți sucuri de tigaie peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista