Piept de vită fiert cu vin
Pieptul de vită fiert cu vin este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 308 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți piept de vită, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Încercați Piept De Vită Fiert Cu Vin Roșu, Piept De Vită Fiert Cu Vin Roșu, și Piept De Vită Fiert Cu Vin pentru rețete similare.