Piept De Vită Fiert
Pieptul de vită fiert este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 780 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de piept de vită corned, tăiat plat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Această rețetă de la Allrecipes are 227 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Piept De Vită Fiert, Piept De Vită Fiert La Cuptor, și Piept de vită Corned cu varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Aruncați orice pachet aromatizant din carne de vită.
Periați pieptul cu sos de rumenire pe ambele părți.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare și pieptul maro pe ambele părți în uleiul fierbinte, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Așezați pieptul pe un set de rafturi într-o tigaie. Împrăștiați ceapa și feliile de usturoi peste piept și adăugați apă în tigaia de prăjire. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea este fragedă, aproximativ 6 ore.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M. cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM are un aspect purpuriu profund și afișează arome intense de fructe de pădure cu un condiment fumuriu profund. Stejarul sărat este, de asemenea, evident, care stă la baza caracterelor primare ale fructelor. Pe gust, vinul prezintă o adâncime fină de aromă profundă, picantă de fructe, bogată în caractere de scorțișoară și lemn dulce, cu un fundal de taninuri coapte prăfuite și moi. Există un miez bogat de fructe întunecate și un finisaj lung care indică un vin de înaltă calitate, cu capacitatea de a îmbătrâni până la încă zece ani. Vinul cuprinde 50% Grenache, 40% Syrah și 10% Mourvedre.