Piept de vită cu sos de hrean

Reteta piept de vita cu sos de hrean este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 10. Acest fel principal are 459 calorii, 57G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, sos de chili, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Vin Roșu Fiert Piept De Vită W. Sos De Hrean (Sara Moulton, Piept de vită fiert cu vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka, și Piept de vită de hrean cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 180 de dolari pe sticlă.
![Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah]()
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah