Piept de vită cu bere

Piept de vită cu bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 209 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați bere, frunze de dafin, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept fiert cu bere cu ceapă, Chile Și Piept Fiert Cu Bere, și Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați pieptul cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați piept în tigaie; gatiti 10 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Scoateți pieptul din tigaie.
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați ceapa și păstârnacul; saut 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Așezați amestecul de ceapă, oțetul, frunza de dafin și berea într-un aragaz electric lent mare.
Așezați pieptul deasupra amestecului de ceapă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore. Aruncați frunza de dafin.
Tăiați pieptul în diagonală peste Bob în felii subțiri.