Piept de vită cu bere

Piept de vită cu bere
Piept de vită cu bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 209 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați bere, frunze de dafin, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept fiert cu bere cu ceapă, Chile Și Piept Fiert Cu Bere, și Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați pieptul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați piept în tigaie; gatiti 10 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți pieptul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și păstârnacul; saut 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
CeapăCeapă
7
Așezați amestecul de ceapă, oțetul, frunza de dafin și berea într-un aragaz electric lent mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OțetOțet
CeapăCeapă
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Așezați pieptul deasupra amestecului de ceapă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
9
Tăiați pieptul în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
10
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Lagier Meredith Syrah. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 43 de dolari pe sticlă.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
# 30 Wine Spectator Top 100 din 2013Un vin rafinat, convingător și complex. Parfum Floral, o notă de piper, elegant și echilibrat. Fără margini ascuțite. Și va fi și mai bine pentru mulți ani de acum încolo.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista