Piept de vită Corned Apple pentru aragazul lent

Piept de vită Corned Apple pentru aragazul lent
Rețeta piept de vită Corned Apple pentru aragazul lent este gata în aproximativ 8 ore și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Acest fel principal are 871 calorii, 40g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Un amestec de varză, cuișoare măcinate, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Piept de vită corned cu aragaz lent cu smântână de hrean, Carne de vită și varză (aragaz lent sau aragaz sub presiune), și Aragaz lent Carne de vită și varză pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista