Piept de vită condimentat cu sos BBQ Smokey (Texas)
Rețeta de piept de vită condimentată cu sos BBQ Smokey (Texas) ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 4 ore și 15 minute. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 439 calorii, 50g de proteine, și 18g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, conserve de roșii, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Texas Bbq Carne De Vită Piept, Texas BBQ fiert carne de vită piept, și Piept De Vită În Stil Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru frecare: într-un castron mic, combinați zahărul, pudra de chili, boia afumată, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Turnați bulionul de vită într - un vas de copt de 9 pe 13 inci. Folosind un cuțit de decojit, înscrieți suprafața cărnii peste tot. Masați frecarea în carne. Acoperiți vasul bine cu folie și prăjiți până când este foarte fraged, 3 1/2 până la 4 ore, adăugând apă 1/2 cană la un moment dat dacă sucurile de prăjire încep să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Pentru sos: într-un robot de bucătărie, combinați usturoiul, țelina, ceapa, sosul de roșii, oțetul, siropul de arțar, muștarul, ardeiul afumat, pudra de chili și sarea. Se amestecă timp de 1 până la 2 minute până se omogenizează, răzuind partea laterală a bolului procesorului alimentar, după cum este necesar, cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați sosul într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Periați 1/3 cană de sos pe suprafața pieptului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Feliați pieptul în bucăți de 3/4 inci și aranjați pe un platou de servire.
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Bunnell family Cellar Mountain Syrah cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.