Piept De Vită Carolina Gătit Lent

Piept De Vită Carolina Gătit Lent
Pieptul de vită Carolina gătit lent necesită în jur 8 ore de la început până la sfârșit. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 354 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, ceapă, sos picant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept De Vită Gătit Lent, Piept De Vită Gătit Lent, și Piept De Vită Fraged Gătit Lent.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sosul picant, melasa, oțetul, Worcestershire și ceapa într-un aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Adăugați carnea de vită, tunderea pentru a se potrivi, dacă este necesar, și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore sau până când carnea de vită este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Colecția Yalumba Samuel ' s Shiraz cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este abordabil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții8
Scor De Sănătate34
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista