Piept De Vită Carolina Gătit Lent
Pieptul de vită Carolina gătit lent necesită în jur 8 ore de la început până la sfârșit. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 354 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, ceapă, sos picant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept De Vită Gătit Lent, Piept De Vită Gătit Lent, și Piept De Vită Fraged Gătit Lent.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul picant, melasa, oțetul, Worcestershire și ceapa într-un aragaz lent de 5 litri.
Adăugați carnea de vită, tunderea pentru a se potrivi, dacă este necesar, și întoarceți-vă la strat.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore sau până când carnea de vită este fragedă cu furculița.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Colecția Yalumba Samuel ' s Shiraz cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este abordabil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.