Piept De Vită Afumat

Piept De Vită Afumat
Rețeta de carne de vită afumată este gata în aproximativ 9 ore și 18 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $3.84 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 476 calorii, 63G de proteine, și 23g de grăsime. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, piper cayenne, oregano măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Piept De Vită Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat.

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Vinăria Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vinăria Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah
Vinăria Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah
Acest Syrah are o culoare roșu rubiniu închis și are cireșe negre, lemn dulce, piperși note de vânat sălbatic pe nasul parfumat. Există indicii de violete șiceai negru care echilibrează aromele fructelor. Intrarea sa suplă pe palateis urmată de o structură frumos rafinată și un finisaj lung aparent nesfârșit.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 18 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista